Κριος 21/3-20/4

Το 2017 έρχεται με αρκετές ευκαιρίες για τον Κριό, καθώς φέρνει μαζί του τη σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σου, καθώς και των συνθηκών που επικρατούν στη δουλειά σου. Παρά τις γενικότερες δυσκολίες, θα ζωντανέψει μέσα σου τόσο πολύ η αισιοδοξία, που θα αποτελέσει «βασικό» ρυθμιστή εξέλιξης και προόδου σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η δημιουργικότητά σου θα σε ωθήσει να βάλεις νέους στόχους στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

Ο Ουρανός που παραμένει στο ζώδιό σου, τον Κριό, αλλά και ο Κρόνος στον Τοξότη μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2017, είναι το κλειδί για τις μεταβολές που θα επιδιώξεις μέσα σου και γύρω σου. Μέσα από τις συγκυρίες, αλλά και την αλλαγή της δικής σου νοοτροπίας, θα δώσεις (ίσως με επαναστατικό τρόπο) νέα διάσταση στη σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή ανθρώπους που θα γνωρίσεις και θα αγαπήσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Βέβαια, από την άλλη ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω συνεχίζει να εφιστά την προσοχή σου στη διαχείριση των οικονομικών σου. Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, προοιωνίζεται αντίξοες συνθήκες για τον Κριό σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας καινούργια έξοδα, στα οποία θα χρειαστεί να ανταπεξέλθεις χωρίς χρονοτριβή. Γενικά όμως, οι υποχρεώσεις σου φέτος θα είναι πιο σαφείς, άρα και πιο εύκολα θα μπορείς να προγραμματίζεις την διεκπεραίωσή τους. Η βοήθεια και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν κυρίως την άνοιξη, κι εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις. Δείξε σύνεση, ώστε να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου με τέτοιο τρόπο, για να μην βρεθείς εκτεθειμένος τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του 2017 και είναι δύσκολες για εσένα (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα).

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τον Κριό, από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6 Ιουνίου 2017 με μία διακοπή τον Απρίλιο, που οπισθοδρομεί στους Ιχθείς (ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου), αποτελεί εχέγγυο ενίσχυσης και ασφάλειας, τόσο στην εργασία όσο και στην προσπάθειά σου να διατηρήσεις τις βασικές ισορροπίες και στα οικονομικά σου. Ο Δίας, που θα περάσει στον Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου, θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος τους δυναμισμού σου, είτε για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου στη δουλειά, είτε για να καθιερωθείς σε αυτήν ή να ανοίξεις νέες προοπτικές. Το 2017 σε γενικές γραμμές είναι ένα σημαντικό πέρασμα για εσένα. Σε κάνει περισσότερο πρακτικό στη σκέψη, αλλά και στη συμπεριφορά. Σε υποχρεώνει να βάλεις σαφείς στόχους για το μέλλον και να το υπερασπιστείς. Μέσα σε όλη αυτήν την διαδικασία, αναζήτησε ανθρώπους που θα σε συναρπάσουν, εμπειρίες που θα σε εκφράσουν και ασφαλιστικές δικλείδες, που θα σε προφυλάξουν από τις θύελλες.

Ταυρος 21/4-20/5

Το 2017 θα είναι τελείως αντιφατικό για τον Ταύρο, μιας και ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο εξάμηνο του έτους θα υπάρχουν διαφορετικές επιρροές και οι διαφορές μεταξύ τους θα είναι αξιόλογες. Κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο μισό του 2017 βαδίζει στα χνάρια του προηγούμενου χρόνου και είναι σημαντικό στη διάρκειά του να μην υποπέσεις σε λάθη και παραλείψεις.

Ο Ταύρος, το πρώτο τρίμηνο του 2017, με την κυβερνήτη του, την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου, θα πιεστεί κάπως και είναι πιθανό να νιώσει ότι τα γεγονότα και οι εξελίξεις απαιτούν κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα για να αντιμετωπιστούν.

Από τον Μάιο και μετά, το διάστημα απαιτεί από εσένα να είσαι σε εγρήγορση, καθώς θα υπάρχει μία εύνοια για να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Τώρα θα πρέπει να είσαι πιο εργατικός, υπάκουος και πρόθυμος, και επίσης θα έχεις τη δυνατότητα – αν εσύ το θελήσεις – να αφήσεις τον τρόπο ζωής που είχες μέχρι τώρα και να περάσεις σε έναν άλλον, τελείως διαφορετικό από ό,τι ήξερες. Θα αναλάβεις πρωτόγνωρες ευθύνες, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλοι γύρω σου θα έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Το κλίμα μέσα στο οποίο θα ζήσεις, δε θα είναι και τόσο ήρεμο, γι’ αυτό χρειάζεται εσύ να κρατάς σωστά τα γκέμια και την ψυχραιμία σου. Το σπίτι, ως χώρος με τις ανάγκες του, ο επαγγελματικός σου χώρος, κάποιο άλλο ακίνητο, αλλά και γενικά περιουσιακές ή κληρονομικές υποθέσεις απαιτούν προσοχή, ενώ οι ανάγκες των δικών σου ανθρώπων και η σχέση σου με κάποιους συγγενείς, μπορεί να σε επιβαρύνουν.

Τα διαστήματα κοντά στις Εκλείψεις (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα) οφείλεις να προσπαθείς περισσότερο για να ανταπεξέρχεσαι στην καθημερινότητα, αλλά μην περιμένεις μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειες που θα καταβάλεις.

Το φθινόπωρο, με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από τις 28 Σεπτεμβρίου και με τον Δία να περνάει στον Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου, θα καταφέρεις να εργαστείς πιο αποδοτικά, αλλά και να ζήσεις με τρόπο που σε εκφράζει περισσότερο. Ακόμη, τα σχέδιά σου θα είναι αντικειμενικά πιο σωστά και πραγματοποιήσιμα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, σαν Ταύρος που είσαι, σε συμφέρει να αξιοποιήσεις περισσότερο το δεύτερο μέρος της χρονιάς σε όλους τους τομείς.

Διδυμοι 21/5-21/6

Ο Δίδυμος το 2017 θα βρει τη δύναμη να καλυτερέψει τις προσωπικές του σχέσεις, αλλά και να ομορφύνει αισθητά (αν όχι να αλλάξει) το σπίτι του. Με τον Δία μέχρι τις 11 Οκτωβρίου στο φιλικό για τον Δίδυμο ζώδιο του Ζυγού, ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου είναι αισθητά βελτιωμένος και σε βοηθά να βρεις νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης. Ο Ουρανός, που παραμένει στον Κριό, θα αλλάξει την νοοτροπία σου κάνοντας τη δράση σου πιο αποτελεσματική και τις επιλογές σου περισσότερο εύστοχες.

Η ανάδρομη όμως πορεία του Κρόνου στον Τοξότη από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017, θα σε αναγκάσει να κάνεις μεγάλες εκκαθαρίσεις, τόσο στο περιβάλλον που κινείσαι και εργάζεσαι, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Εκείνη την περίοδο, θα διεκδικήσεις πιο σθεναρά ανθρώπους και υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν, θα υπερασπιστείς τις ιδέες σου και θα αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Θα εξοφλήσεις τις χρεωστικές συνέπειες των λαθών σου και θα αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεών σου. Μέχρι το καλοκαίρι οι πλανήτες σε βοηθούν να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα και δίνουν ένα οριστικό τέλος σε φρούδες ελπίδες και σε ανέφικτα όνειρα. Ήρθε ίσως η στιγμή μίας σκληρής αλήθειας, όπου προέχει η πράξη και όχι οι ασαφείς θεωρίες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου, ξεχωρίζοντάς σε στην εργασία, αλλά και στον κοινωνικό σου περίγυρο. Μια προαγωγή, μία μετάθεση, ένα μεγάλο ταξίδι ή ακόμη και μία μετανάστευση για επαγγελματικό λόγο, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόοδό σου και στην πορεία των συμφερόντων σου. Πάνω απ’ όλα όμως, τη χρονιά τούτη προσπάθησε να είσαι πρακτικά συνεργάσιμος, αποφασιστικός και μαχητικός συγχρόνως. Μη βλέπεις την προσαρμογή στο κλίμα της εποχής σαν συνθηκολόγηση ή σαν συμβιβασμό. Μην κάνεις σχέδια και προγράμματα, τα οποία δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, το πρακτικό πνεύμα σου θα δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα και αυτές με την σειρά τους θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, ακόμη και στην αισθηματική ζωή σου ή στους ερωτικούς πειραματισμούς. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το 2017 θα σε δικαιώσει κοινωνικά και αισθηματικά, αρκεί και εσύ να είσαι πιο συνειδητός στις επιλογές σου και να μη διστάζεις να λες «όχι», αν κάτι ή κάποιος δε σε αντιπροσωπεύει. Οι καλοί φίλοι δε θα λείψουν από το πλευρό σου, ούτε οι διέξοδοι, όταν σε πιέζουν, ή οι σωτήριες συμπτώσεις την ώρα που χρειάζεσαι βοήθεια, συναισθηματική ή πρακτική. Τέλος, το 2017 τονίζει την ανάγκη σου να εκφραστείς δημιουργικά, ανεξάρτητα από το πώς διαμορφώνεται η γενική κατάσταση. Σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις πιο δημιουργικός, να επινοήσεις νέους τρόπους έκφρασης και να βάλεις καινούργιους, σημαντικούς σκοπούς στη ζωή σου.

Καρκινος 22/6-22/7

Ο Καρκίνος το 2017 θα βοηθηθεί από το πλανητικό σκηνικό, τόσο ηθικά όσο και πρακτικά, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι στο ξεκίνημά του. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου μην αφήσεις την απαισιοδοξία να αμφισβητεί τα επιτεύγματά σου, οργάνωσε τις κινήσεις σου και προσπάθησε να βλέπεις τα πάντα με θετική ματιά.

Ο Κρόνος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Τοξότη, επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι αλλαγές εδώ θα συνεχιστούν. Το ίδιο και οι υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, με τον Δία να ευνοεί τους Καρκίνους από το ζώδιο του Ζυγού, σε περιμένει τόσο ηθική όσο και υλική ανταμοιβή. Με σταθερά βήματα και οργανωμένες κινήσεις, εργάσου με επιμονή και υπομονή και ο χρόνος θα σε ανταμείψει.

Το διάστημα που ο Ουρανός στον Κριό θα κινείται ανάδρομα, από τις 3 Αυγούστου και μετά, θα αλλάξει αναγκαστικά τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου και γενικότερα στον τρόπο ζωής σου, καθώς θα επηρεάζει την κατάσταση στο σπίτι, την εργασία ή και στα δύο. Καταπολέμησε την ανησυχία και τον εκνευρισμό σου, αναζήτησε λύσεις, όταν εμφανίζονται καινούργια προβλήματα και συνέχισε την τακτική της… συνεχούς αναπροσαρμογής. Μία τακτική που, όπως γνωρίζεις, συμβάλλει κυρίως στην ασφάλεια και στην επιβίωσή σου, ουσιαστικά και μεταφορικά. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς από την άλλη, θα σε οδηγήσει σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης, γόνιμης και δημιουργικής, και θα σε βοηθά να ξεπερνάς εύκολα την οποιαδήποτε απογοήτευση πάρεις από ανθρώπους ή καταστάσεις.

Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου από αρχές μέχρι 26 Αυγούστου, θα συμβάλει στην αύξηση της αποδοτικότητάς σου και θα φέρει νέες, χρήσιμες γνωριμίες. Θα ανακαλύψεις καινούργιες αλήθειες για τον εαυτό σου και θα απομυθοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, που για χρόνια σε κρατούσαν δέσμιο. Πρακτικά, αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να αλλάξεις σπίτι, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να κλείσεις οριστικά κληρονομικές υποθέσεις και περιουσιακές εκκρεμότητες, που σε βασάνιζαν κυρίως ψυχολογικά.

Από την δίνη των αλλαγών δεν μπορεί να ξεφύγει, βέβαια, ούτε ο αισθηματικός σου τομέας. Εδώ, ιδιαίτερα από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, θα συμβούν γεγονότα καθοριστικά και χαρακτηριστικά. Εάν έχεις ήδη προβλήματα με το δεσμό σου ή το γάμο σου από πέρσι, θα υποχρεωθείς από τις ίδιες τις εξελίξεις και την συμπεριφορά του συντρόφου να πάρεις αποφάσεις, που θα δώσουν τέλος σε διφορούμενες καταστάσεις. Ό,τι κι αν συμβεί ή όπου κι αν καταλήξει το όλο θέμα, να είσαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το μέλλον και το «συμφέρον» της ψυχής σου. Στο τέλος της διαδρομής αυτής θα είσαι διαφορετικός άνθρωπος. Ανανεωμένος, πιο ώριμος και αναμφίβολα απαλλαγμένος από κάθε «χρέος» ή εκκρεμότητα που θόλωνε την επιφάνεια, έβαζε εμπόδια στην πορεία της ζωής σου και καθυστερούσε την ικανοποίηση.

Λεων 23/7-23/8

Ο Λέων το 2017, με το ξεκίνημα του έτους είναι σημαντικό να βάλει σαφή όρια στις σχέσεις του. Είναι δεδομένο, πως η προδιάθεσή σου είναι να βοηθάς τους αδύναμους και ταλαιπωρημένους και γενικά να δείχνεις στοργή και κατανόηση σε οποιονδήποτε χτυπά την πόρτα σου. Όμως χωρίς όρια, κινδυνεύεις να γίνεις θύμα της γενναιοδωρίας και της καλής σου καρδιάς, πρόσεξε λοιπόν για να έχεις!

Το πρώτο ενιάμηνο του έτους, ο Δίας που παραμένει στον Ζυγό θα επιταχύνει τους ρυθμούς σου, θα ευνοήσει θέματα επικοινωνίας, θα δώσει νέες ιδέες και θα προσφέρει την υποστήριξή του σε ταξίδια. Πιθανώς υπό την επιρροή του να αλλάξεις και μεταφορικό μέσο. Μπορεί κιόλας αυτό το διάστημα να κάνεις μία σημαντική αγοραπωλησία ή να κάνεις τη δική σου οικογένεια.

Ο Κρόνος, που θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα πιέζει γενικά τους Λέοντες για καλύτερη αντιμετώπιση και διαχείριση των οικονομικών τους. Όμως, το διάστημα που ο Ουρανός θα κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό, μέχρι τις 3 Αυγούστου, είναι κατάλληλο για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου ή να πάρεις προαγωγή. Σημαντικό όφελος θα μπορούσες να έχεις και από ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα είδος επαγγελματικής επαφής με ξένους ή το εξωτερικό.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2017 σε ορθή πορεία, φέρνει στη ζωή σου νέους και σημαντικούς φίλους, που θα σε στηρίξουν. Το σημαντικό τώρα είναι να προσεγγίσεις τα πράγματα με νέα οπτική και όχι με τον τρόπο που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα.

Τα διαστήματα των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα) μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, είτε στην εργασία είτε στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα και στενούς συνεργάτες, αλλά αυτές θα σε βοηθήσουν, ώστε να κρατηθούν οι λεπτές ισορροπίες μεταξύ σας.

Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, άλλαξε τις τακτικές που ακολουθούσες μέχρι τώρα και έβλεπες ότι δεν απέδωσαν καρπούς – είτε επαγγελματικούς είτε αισθηματικούς – και σκέψου νέους τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων. Επίσης, μην επιμένεις σε κάτι που δεν αναστρέφεται ή δεν αλλάζει προς το παρόν, αξιοποίησε περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σου, διάλεξε οπωσδήποτε νέους συνεργάτες – αν χρειαστεί – και τέλος μη φοβηθείς ακόμη και να αλλάξεις τόπο διαμονής ή εργασιακό χώρο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο!

Παρθενος 24/8-22/9

Το 2017 ξεκινά με τους ευνοϊκότερους όρους για τον Παρθένο. Ο έρωτας καλά κρατεί και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Στην συνέχεια τα πράγματα σοβαρεύουν. Καλείσαι να επωφεληθείς από ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την εργασιακή σου δράση, ενώ από το φθινόπωρο και μετά, η προσοχή σου εστιάζεται στην προσωπική σου ζωή.

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν μοναδικές εμπειρίες με το άλλο σου μισό, ενώ αν είσαι μόνος σου, νέες γνωριμίες σου υπόσχονται πολλά. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει. Άλλωστε, με τον Ουρανό να παραμένει στον Κριό, φαίνεται πως έχεις διάθεση για αλλαγές, ανατροπές και επαφές με άτομα που σε συναρπάζουν. Μέχρι να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, στις 3 Αυγούστου, θα μπορέσεις να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου στη δουλειά ή να αδράξεις νέες ευκαιρίες.

Να έχεις μόνο το νου σου τα διαστήματα που ο Ερμής, ο οποίος είναι κυβερνήτης του ζωδίου της Παρθένου, θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι, αφού είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε εμμονές ή να πέσεις στην παγίδα ενός παρασκηνίου.

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα «βολτάρουν» στο ζώδιο της Παρθένου, νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στη ζωή σου για να βελτιώσεις μία σχέση, ένα γάμο ή μία συνεργασία. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται σε τροχιά προόδου και μπορείς τώρα να ισχυροποιήσεις τις σχέσεις με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Αν αναζητάς μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία, αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί.

Ο Κρόνος στον Τοξότη σχεδόν όλη την χρονιά, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, σε αναγκάζει να κάνεις μία βαθιά ενδοσκόπηση και να αντιμετωπίσεις φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα, αλλά και πληγές του παρελθόντος, που ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη, προκειμένου να βάλεις μία τάξη στη ζωή σου από τον Δεκέμβριο και μετά.

Από τις 22 Νοεμβρίου που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, αλλάζει σταδιακά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την υγεία και τη δουλειά σου. Ψάχνεις την πρωτοτυπία και αναζητάς νέους στόχους εργασιακής δράσης. Δε συμβιβάζεσαι με την ρουτίνα ή με μονότονες δουλειές.

Τα διαστήματα των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα), η υγεία σου μπορεί να περάσει από δοκιμασίες, αλλά αν παραμείνεις ήρεμος, θα βγεις αλώβητος από την επιρροή τους. Τέλος, από τις 11 Οκτωβρίου 2017 που ο Δίας θα αλλάξει θέση και θα μετακινηθεί στον Σκορπιό, η ερωτική ευτυχία είναι πολύ κοντά σου, ενώ ένα πρωτότυπο δημιουργικό σχέδιο μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.