Ετήσιες προβλέψεις 2017 (Part 2)

Ετήσιες προβλέψεις 2017 (Part 2)

10/12/2016 0 Από bbeautiful

Ζυγoς 23/9-22/10

Ο Ζυγός το 2017 βρίσκεται στο ξεκίνημα της χρονιάς σε μία φάση μεταβατική, άρα πιθανώς και μέσα στην ανασφάλεια. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό του Ζυγού μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, βάζοντας σε προτεραιότητα θέματα υγείας και εργασίας. Οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι ικανοποιητικές, ενώ είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να αυξήσεις λίγο και το εισόδημά σου. Βέβαια, προκειμένου να το κάνεις αυτό, μπορεί να επωμιστείς με περισσότερες ευθύνες και εργασιακό φόρτο.

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό στις 15 Απριλίου και μετά να περνάει στον Ταύρο μέχρι τις 7 Ιουνίου 2017, θα γίνεις ιδιαίτερα κοινωνικός, ενώ θα τονωθεί και η ερωτική σου διάθεση. Εκείνη την περίοδο, η επιρροή του Δία στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βρεις ερωτικό ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο αν είσαι μόνος σου ή να ξεπεράσεις το άγχος της δέσμευσης και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Μην υποτιμάς το ταίρι σου ή το θεωρείς δεδομένο.

Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Οκτωβρίου στον Τοξότη, κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές σου σχέσεις. Παλιοί φίλοι με τους οποίους δεν έχεις πλέον τίποτα κοινό, θα απομακρυνθούν από τη ζωή σου και θα αντικατασταθούν από νέους, που θα έχουν να σου διδάξουν κάτι σημαντικό, να σου δώσουν κίνητρα εξέλιξης. Με τον Κρόνο στον Τοξότη επίσης, πιθανώς να αναλάβεις ηγετική θέση σε μία ομάδα ατόμων με κοινούς σκοπούς και ενδιαφέροντα ή να δεις πιο ζεστά την προσφορά σου στα κοινά. Σημαντικό είναι να θυμάσαι πως ο σκοπός αυτής της θέσης του Κρόνου είναι να μάθεις να μοιράζεσαι τις ευθύνες, να μην τις παίρνεις όλες πάνω σου.

Οι ρεαλιστικοί στόχοι με δουλειά και καλή οργάνωση, θα επιτευχθούν πιο εύκολα από το φθινόπωρο και μετά. Στις 11 Οκτωβρίου, που ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου και θα περάσει στον Σκορπιό, θα σε ενθαρρύνει να ρίξεις μία ματιά μέσα σου, θα ζητήσει αυτογνωσία, αλλά και μία συνολική θεώρηση της ζωής σου μέχρι τώρα. Η διέλευσή του θα βοηθήσει να τελειώνεις και με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Ουρανός τώρα θα συνεχίσει να κινείται στον Κριό, κάνοντάς σε πιο δημιουργικό και εφευρετικό. Από την άλλη, θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σου, γίνεσαι πιο δραστήριος ερωτικά, αλλά ίσως απρόθυμος να δεσμευτείς σοβαρά.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, τα διαστήματα που δε θα κινείται ανάδρομα – μέχρι τις 16 Ιουνίου και από τις 22 Νοεμβρίου και μετά – θα σε κάνει πιο ευαίσθητο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τις ρίζες, το παρελθόν σου. Από την άλλη, θα έχεις πιο μελαγχολική, άτονη και πεσιμιστική διάθεση. Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, μετασχηματίζει τον οικονομικό σου τομέα, αλλά και τη σχέση σου με το χρήμα ως μέρος της αυτοπεποίθησης σου. Καιρός να δεις ρεαλιστικά κάποια ζητήματα διαχείρισης και να κάνεις αλλαγές, με στόχο να προχωρήσεις ανοδικά.

Σκορπιoς 23/10-22/11

Το 2017 φέρνει τον Σκορπιό ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που γνωρίζει πώς να κάνει σχεδόν ασυνείδητα: να μεταμορφώνεται! Εκείνα που οι άλλοι αποκαλούν δυσκολίες και εμπόδια, εσύ τα βλέπεις ως δυνατότητες και αυτό η αλήθεια είναι ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, μιας και η πορεία σου μέσα στη νέα χρονιά θα είναι πορεία μεταβολών.

Και αυτό, όχι μόνο επειδή ο Πλούτωνας, παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, σε καλεί να αλλάξεις, αλλά επειδή στο ζώδιό σου θα περάσει το τελευταίο τρίμηνο ο Δίας, σηματοδοτώντας μία νέα φάση εμπειριών και ωρίμανσης. Βέβαια, ο Δίας μέχρι τότε θα κινείται στον Ζυγό, συμβάλλοντας στην ανανέωσή σου μέσω αλλαγών στον τρόπο ζωής σου, ενώ πιθανόν να χρειαστεί να βοηθήσεις και κάποιο γηραιότερο μέλος της οικογενείας σου ή να διαθέσεις χρόνο στους πιο αδύναμους.

Ο Κρόνος, που εξακολουθεί να κινείται στον Τοξότη για όλο σχεδόν το χρόνο, θα διαλύσει πολλές από τις ανασφάλειές σου. Το 2017 είναι χρονιά προαγωγής, αύξησης ή εκκίνησης της δικής σου επιχείρησης ή ενός ελεύθερου επαγγέλματος. Μπορεί η αλλαγή να έρθει μετά από μία δύσκολη κατάσταση ή μία περίοδο αναστάτωσης και σύγχυσης, όμως κάποιες στιγμές ακόμη και ένα σοκαριστικό γεγονός, όπως μία απόλυση, είναι κινητήριος δύναμη για να ανακαλυφθούν και να αξιοποιηθούν οι πραγματικές σου ικανότητες.

Από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2017, ο Άρης που θα κινείται στον Καρκίνο θα σου φέρει ευκαιρίες και τύχη σε συνεργασίες, αλλά και γενικότερα στις επαφές σου με τους άλλους. Δεν είναι απίθανο η τύχη αυτή να συνδεθεί με την ερωτική σου ζωή και να ερωτευτείς παράφορα ή ακόμη και να επισημοποιήσεις τη σχέση που διατηρείς.

Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 28 Σεπτεμβρίου και μετά, θα ευνοήσει τα οικονομικά σου φέρνοντάς σου έσοδα από δυο μεριές ή χρήματα από ακίνητα, κληρονομιές ή αγοραπωλησίες. Εκμεταλλεύσου την επιρροή του για να εξετάσεις καλύτερα ασφαλιστικά συμβόλαια και θέματα συνταξιοδότησης ή για να ξεχρεώσεις.

Οι Εκλείψεις του 2017 (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα) θα φέρουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στη δουλειά σου. Το απρόσμενο θα «παίζει» έντονα αυτές τις περιόδους, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις λογικός και ρεαλιστής.

Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου μπορείς να βάλεις τη ζωή σου σε μία ρότα, γι’ αυτό μην επαναπαυτείς καθόλου. Μη φοβηθείς τις αλλαγές και μην τις αναβάλλεις. Μέσα σου ξέρεις τί είναι αυτό που χρειάζεται για να αποκτήσει η καθημερινότητα σου καλύτερη προοπτική. Μη διστάσεις να το κάνεις!

Τοξoτης 23/11-21/12

 

Το 2017, ο Κρόνος από το ζώδιό σου τον Τοξότη, εξακολουθεί να «παραδίδει» μαθήματα,, επηρεάζοντας τόσο τις ερωτικές όσο και τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Η διάθεσή σου και αυτήν τη χρονιά θα είναι να ξεκαθαρίσεις τί θέλεις, να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και να δεις σοβαρά τους άλλους στη ζωή σου, κάνοντας τα απαραίτητα ξεδιαλέγματα.

Εκτός από τον Κρόνο, σημαντική για τον τομέα των σχέσεων θα είναι και η επιρροή του κυβερνήτη σου Δία στον Ζυγό, μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, που θα ανανεώσει τις σχέσεις, φέρνοντας εκπλήξεις και νέα πρόσωπα στη ζωή σου, με ποικίλα ενδιαφέροντα. Όπως αντιλαμβάνεσαι, προοιωνίζονται σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, φίλε Τοξότη. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει μία δυνατή νέα σχέση, που μπορεί να δώσει τέλος σε φθαρμένες καταστάσεις από το παρελθόν ή θα οδηγήσει στην αναβίωση ενός παλιότερου δεσμού. Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία δε θα είναι εύκολα διακριτή μέσα στη χρονιά, οπότε ένας φίλος μπορεί εύκολα να γίνει εραστής, ενώ κάποιες ερωτικές σχέσεις μπορεί να θυμίζουν περισσότερο φιλικές.

Πάντως, κάτω από την επιρροή του Δία, μπορεί να πάρεις πιο εύκολα την απόφαση της επισημοποίησης της σχέσης σου. Επίσης, οι σχέσεις που θα κάνεις μέσα στο 2017 μπορεί να είναι και ιδιαίτερα αντισυμβατικές, είτε με ανθρώπους που έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς, είτε με άτομα που μένουν μακριά, ενώ σίγουρα από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο κυβερνήτης σου περάσει στον Σκορπιό, το διάστημα θα είναι κάπως πιο ταραχώδες για τα ζητήματα της καρδιάς.

Οι πιο δύσκολες περίοδοι για τα ερωτικά σου, αλλά και γενικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι αυτές των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα). Εκείνες τις περιόδους, ίσως να γίνεις ο ίδιος πιο απρόβλεπτος για τους γύρω σου, να δίνεις ασαφή μηνύματα ή να προκαλείς εντάσεις.

Ο Πλούτωνας, που παραμένει στον Αιγόκερω, είναι απόδειξη της καλής κατάστασης της υγείας σου φέτος. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, είσαι καλυμμένος και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι υπερβολές. Επίσης, αξιοποίησε την ενέργεια του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2017  για φυσική δραστηριότητα και σπορ, αποφεύγοντας βέβαια τις ακρότητες και προφυλάσσοντάς σε από ατυχήματα.

Αιγoκερως 22/12-19/1

Γενικά, ο Αιγόκερως το 2017 ξεκινά περίεργα. Στο επίπεδο της προσωπικής σου ζωής είναι πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Ένας γάμος, μία σχέση ή μία στενή συνεργασία υποβάλλονται σε αλλαγές, που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα.

Με τον Πλούτωνα να παραμένει στο ζώδιό σου, στον Αιγόκερω, σε ανάδρομη πορεία από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα προκύψουν εκρηκτικές αλλαγές σε μία πολύ σημαντική σου σχέση. Αν είσαι μόνος σου, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα είναι μοναδικές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό, από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, μπορεί να νιώσεις έλξη για άτομα εκκεντρικά ή μπορεί να αναζητήσεις την συντροφιά ομοϊδεατών σου. Πρόσεχε αυτό το διάστημα τις υπερβολές και απέφυγε να προκαλείς τον περίγυρο σου με την στάση σου και τις επιλογές σου.

Ο κυβερνήτης του Αιγόκερου, ο Κρόνος, θα βρίσκεται στον Τοξότη για όλο το 2017 και προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Ωστόσο, προσοχή χρειάζεται το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα, από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017. Ενδεχόμενες οικονομικές εμπλοκές μπορεί να φέρουν ένα ισχυρό πισωγύρισμα στα φιλόδοξα σχέδιά σου εκείνη την περίοδο.

Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, που ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ταξίδεψε στο εξωτερικό, εμπλούτισε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου. Από εκεί και μετά, η διέλευσή του στον Σκορπιό σε καλεί σε ένα συνετό και οργανωμένο χειρισμό των οικονομικών σου και θα πρέπει να κάνεις οικονομία και να αποφύγεις περιττά έξοδα.

Το 2017 αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ιδεαλιστικά και λιγότερο συμφεροντολογικά. Για όλο το 2017 οι λέξεις-κλειδί που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία που ζητάς είναι οργάνωση, συνέπεια και υπομονή. Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις θα σε ωριμάσουν, θα σε κάνουν πιο δυνατό και στο τέλος θα βγεις νικητής, με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Υδροχοος 20/1-19/2

Ο Υδροχόος το 2017, θα ασχοληθεί έντονα με τα επαγγελματικά του. Το ξεκίνημα του χρόνου σε βρίσκει σε εγρήγορση και ενδείκνυται για κινήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και το ενδιαφέρον σου για τα εργασιακά θα είναι αυξημένο και οι συγκυρίες μπορεί να αποδειχτούν θετικά καθοριστικές για την εξέλιξή σου.

Ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 (από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι τις 9 Ιουνίου σε ανάδρομη πορεία) και το διάστημα αυτό είναι καθοριστικό για να αναδιοργανώσεις όλα όσα σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις είναι κατά πόσο ρεαλιστής και προσγειωμένος θα είσαι στις βλέψεις σου. Οι ευκαιρίες για το μέλλον θα φαντάζουν αυτήν την περίοδο πιο σημαντικές απ’ ό,τι θα είναι και υπάρχει ο κίνδυνος να αποκοπείς από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να χτίζεις… παλάτια στην άμμο. Πρέπει λοιπόν να εστιάσεις την προσοχή σου στην αξιολόγηση κάποιων λανθασμένων κινήσεων του παρελθόντος και την αποφυγή τους στο άμεσο μέλλον.

Οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση θα είναι πιο έντονες από τον Αύγουστο 2017 και μετά, που ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό και τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως μέσα σου, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πάντα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική τους πλευρά. Οι επαφές σου τότε θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τα συμφέροντά σου.

Από τις 11 Οκτωβρίου 2017 και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, καλό είναι να αποφύγεις τους πειραματισμούς, να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να παραμείνεις πιστός σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να πετύχεις. Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι επίσης τονισμένος τον τελευταίο μήνα του χρόνου, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και τονισμένη κοινωνικότητα.

Ιχθεις 20/2-20/3

Για τους Ιχθείς, το 2017, οι αναστατώσεις συνεχίζονται. Το νέο έτος, το πλανητικό σκηνικό θα αλλάζει αιφνίδια τα προγράμματά σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα και θα έχεις δυσκολίες στην επικοινωνία σου, μυστικότητα στις επαφές σου και αρκετές έγνοιες. Τα καθημερινά γεγονότα θα αλλάξουν την καθημερινή σου πορεία, είτε αυτά προέρχονται από το χώρο της δουλειάς σου είτε από τους φίλους σου.

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, σε ανάδρομη πορεία από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2017, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι άμεσα για να προωθήσεις ένα σημαντικό σου σχέδιο, ενώ ο… από μηχανής θεός μπορεί να σου φέρει στο πιάτο τις ιδέες, τα όνειρα, τη διαίσθηση και να τα χρησιμοποιήσεις για τα επόμενα δημιουργικά σου βήματα.

Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, θα σε βοηθήσει ώστε να ξαναβρείς τη χαμένη σου δημιουργικότητα, να βγεις πια στον ερωτικό στίβο με την παρορμητικότητα και τον ερωτισμό που θα σε χαρακτηρίζει και κυρίως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου.

Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2017, θα είναι άλλη μια κινητήρια δύναμη για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα φλερτ και η επικοινωνία, ακόμα και η δημιουργία σχέσεων, είναι εκείνα που θα καλυτερέψουν κατά πολύ τη ζωή σου.

Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες, κυρίως για αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, αν βρίσκεσαι μακριά ή να κάνεις δραστικές κινήσεις για να επεκτείνεις τη δική σου οικογένεια.