Η Celestino κοντά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

Η Celestino κοντά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

06/12/2016 0 Από bbeautiful

H

celestinoστην πιο λαμπερή βραδιά του Μήνα

post_world-1200x800-1post_world-1200x800

Η Celestino στηρίζει την κιβωτό του Κόσμου σε μία βραδιά γεμάτη μόδα, στιλ, ομορφιά αλλά πάνω απ’ όλα αγάπη:

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2016 — Η αγαπημένη εταιρεία γυναικείας ένδυσης, ανακοινώνει τη συμμετοχή της σε μία από τις πιο λαμπερές βραδιές του Δεκεμβρίου. Σε ένα κλίμα άκρως εορταστικό, η Celestίno στηρίζει την τόσο αξιόλογη προσπάθεια της κ. Κρανά και της Κ. Κατσανού, όχι μόνο να δώσουν στο Ελληνικό κοινό την ευκαιρία να παραβρεθούν σε μία μοναδική εκδήλωση αλλά και να στηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου.

Η ομάδα της Celestίno Θα βρίσκεται στην αίθουσα ΟΙympia στην Αίγλη Ζαππείου, την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου στις 19:00, όπου και Θα παρουσιάσει μέρος της εορταστικής συλλογής της.  Όσοι τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο θα στηρίξουν την Κιβωτό αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά μοναδικά βραδινά φορέματα για την εορταστική περίοδο.

Ο κ. Ηλίας Σεφερλής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Celestino, δήλωσε «Πάντα στηρίζουμε πρωτοβουλίες που προάγουν τα ιδανικά μας, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά το μέλλον της χώρας μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά. Είναι μεγάλη μας τιμή να αποτελούμε κομμάτι αυτής της διοργάνωσης και μεγάλη μας χαρά να παρουσιάσουμε τη συλλογή μας σε ένα κοινό τόσο μοναδικό όσο αυτό που θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο Ζάππειο».

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3454 222.

  ###

Η Celestino είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία η οποία  δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1974. Προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές και ξεκινώντας τη δική της μονάδα παραγωγής, η Celestino έχει καταφέρει να αγαπηθεί από κάθε Ελληνίδα. Με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με μία πολύ ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, αρχές που στηρίζονται στον επαγγελματισμό κι ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, αλλά και με πυρήνα κάθε δραστηριότητας τον πελάτη, η celestino έχει καταφέρει να συνδυάσει με έναν μοναδικό τρόπο την ανανεωμένη και προσεγγίσιμη εικόνα του Fast Fashion με τις αξίες και την ποιότητα ενός Luxury Brand.

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας:  Ναυσικά Μπουρμά

n.bourma@celestino.gr

 2103454222