ΜΟΔΑ

 

ΜΟΔΑ

Glamour εμφανίσεις για τις γιορτές.

Το χριστουγεννιάτικο φόρεμά σας είναι ήδη στην τσάντα, αλλά το πάρτι δεν έχει τελειώσει ακόμη γιατί η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία. 

Και, ενώ έχουμε την τάση να συνεχίσουμε για το πόσο υπερεκτιμημένος είναι, ως μία από τις μεγαλύτερες βραδιές του κόμματος του έτους αυτό που φοράτε πραγματικά έχει σημασία.

 

Είτε πηγαίνετε «out out» για να γιορτάσετε ή να αποφύγετε τον κόσμο των ταξί με τριπλές τιμές, παραμένοντας σπίτι, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξετε φόρεμα-up και σωρός για την αίγλη.

 

Αυτό είναι εκτός αν πρόκειται να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα, οπότε κάθε είδος λάμψης θα πρέπει να είναι κατάλληλα συνδεδεμένο με πλεκτά, παλτά και πρακτικά υποδήματα. 

 

Έτσι, ποια είναι τα φορέματα, τα διαχωριστικά και τα αξεσουάρ που πρέπει να φοράτε για να χτυπήσετε το 2018;

Δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι πούλιες και το βελούδο παίρνουν το επίκεντρο φέτος, ενώ όσοι δεν θέλουν να κατεβούν στη διαδρομή με ντίσκο μπορούν να επιλέξουν εξίσου εντυπωσιακά μεταλλικά.

Για πλήρη εορταστική λάμψη, ένα φόρεμα θα πρέπει να είναι το δικό σου go-to αλλά για να επιτύχει τη σωστή ισορροπία προτείνουμε να σκληρύνει τα μήκη μιας λαμπεράς φούστα με ένα ελαφρύ πουλόβερ και τα τακούνια πλατφόρμας.

Εάν είστε ο τύπος gal που θέλει να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας στο πάτωμα χορού τότε η αγορά ενός ζευγαριού πάνω από το γόνατο μπότες θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική κίνηση – απλά φροντίστε να τους δείξετε μακριά σε όλη τη δόξα τους από την ομάδα τους με ένα floaty μίνι φόρεμα ή σχισμένο midi φούστα. 

Φυσικά, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα κλασσικό LBD είτε, αλλά φροντίστε να αγκαλιάσετε την εσωτερική σας καραμέλα φορώντας τα κοσμήματα.

 

 

 

 

Η Φανη ξυπνησε

ι

Δημοσιεύτηκε από Bridal Expo Γάμος – Βάπτιση στις Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018