Οι 5 in τάσεις της μόδας και οι 5 out  για το 2017.

Οι 5 in τάσεις της μόδας και οι 5 out για το 2017.

21/01/2017 Κλείσιμο Από bbeautiful

 

Το νέο έτος φέρνει κάποιες τάσεις που είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε και άλλες που δεν μπορούμε καν να τις  βλέπουμε στους άλλους και πόσο μάλλον στους εαυτούς μας.
Αλλά ποιο είναι τι; Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες εμπιστευτικές πληροφορίες μόνο για τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του www.bbeautiful.gr

IN: Stripes είναι το ισοδύναμο σε ότι σημαίνει ένα λευκό t-shirt που χρησιμοποιείται για να είναι πρωταγωνιστής μέσα στην ημέρα». Είναι passepartout. Έχουμε δει την τάση για δύο έως τρεις σεζόν και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των καθημερινών επιλογών μας.

ΙΝ: Τα sneakers, θα συνεχίσoυν να είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο επερχόμενο έτος,» και έτοιμα-a-porter. «Λόγω της ευελιξία τους, συνδυάζονται εύκολα με Glitter, λεοπάρ , με σατέν στοιχεία,με διάφορα μοτίφ,με ευρηματικές απεικονίσεις.Ταιριάζουν με πολλά outfits και αυτός είναι ένας λόγος για να μην αγοράσετε πολλά ζευγάρια.

ΙΝ: Υπήρχε ένα καλλιτεχνικό θέμα εμπνευσμένο σε όλες τις πασαρέλες». «Από Roksanda και Céline να J.W.Anderson, Proenza Schouler, Μάρνη, Valentino, και πολλές άλλες μάρκες, είτε άμεσα εμπνευσμένες από το έργο ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη, ζωγραφική εκτυπώσεις, ή μοτίβα, με έντονες αναφορές στην τέχνη. Αυτή η τάση θα είναι εδώ για να μείνει το 2017.

ΙΝ: «Υπάρχει μια νέα τάση, στροφή προς την « εύκολη κομψότητα » η οποία υιοθετείται την άνοιξη του 2017».«Η επιρροή του να εμπvέετε κάποιος από στοιχεία αθλητικών συλλογών θα συνεχιστεί.

ΙΝ: «Μια τάση που βλέπουμε πραγματικά με τον ερχομό του 2017 είναι το φουλάρι», » Σε flat παπούτσια φουλάρια, άλλα δεμένα χαμηλά άλλα ψηλά,φουλάρια δεμένα στη φτέρνα,  φουλάρια  στα τακούνια, espadrilles με φουλάρια.
Φουλάρια-φουλάρια σε όλες τις κατασκευές και χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των υλικών από βελούδο, σατέν, καμβά, και κεντήματα. Ήταν μεγάλη και δημοφιλής τάση για το 2016 και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη για το 2017.

 

OUT: « Οι κορσέδες την προηγούμενη χρονιά είχαν την τιμητική τους , αλλά δεν συνεχίζει η τάση να είναι τόσο δημοφιλής μέσα στο 2017.

OUT: «Μια τεράστια αλλαγή έρχεται στον κόσμο denim». » Τα skinny τζιν έχουν κυριαρχήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αναμένουμε μια στροφή της τάσης προς την αντίθεση version, τζιν για vintage σιλουέτες.

OUT: «Υπάρχει μια ερμηνεία για τις τάσεις του 2016, ότι είχαν μια  γλυκιά και ρομαντική χροιά.«Η έξαρση που υπήρχε στο στυλ(τουλίπα) έχει μετακινηθεί σε μια πιο έντονη τάση με ασύμμετρο ποδόγυρο, τα μαλακά εσώρουχα-dresses έχουν εξελιχθεί σε αρκετά ενισχυμένους κορσέδες και τα ρομαντικά και luxury βελούδα του παρελθόντος έχουν πλέον εκσυγχρονιστεί με μία εύκολη pres-a-porter τάση.»

OUT: «Τα τακούνια  ψηλότερα η χαμηλότερα  έχουν μια τάση να χαμηλώνουν ακόμη περισσότερο.»Οι γυναίκες στις μέρες μας είναι πολύ πιο επικεντρωμένες στην άνεση και στην πρακτικότητα. Η αξία της επένδυσης  σε ένα παπούτσι που είναι τόσο κομψό, το πιο σημαντικό είναι  να μπορεί κανείς  να το περπατήσει όσο το δυνατόν πιο άνετα. Η ανάγκη αυτή είναι και ο λόγος που υπήρξε μια τέτοια αύξηση της ζήτησης για αθλητικά παπούτσια και στα παπούτσια με χαμηλά τακούνια. «

 

OUT: «Νομίζω ότι οι γυναίκες  αρχίζουν να βλέπουν ότι η τάση με τα κλασικά πάνινα παπούτσια δεν είναι πια τόσο συναρπαστική. Τώρα τα πάνινα παπούτσια δίνουν τη θέση τους σε flat παπούτσια που είναι όμως στολισμένα με διάφορα εντυπωσιακά prints,με trucks ακόμα και με εντυπωσιακά motifs ή ακόμη και με ιδιαίτερα  λογότυπα.