Ποιά ζώδια παντρεύονται το 2018.

Ποιά ζώδια παντρεύονται το 2018.

24/01/2018 Κλείσιμο Από bbeautiful

Ποιοι  θα είναι εκείνοι που θα πάρουν την μεγάλη απόφαση, θα πούν το «μεγάλο ΝΑΙ»  και θα ανέβουν τα σκαλία της εκκλησίας το 2018?
Ετοιμάσαμε μία λίστα με τα επικρατέστερα ζώδια και ωροσκόπους και σας την δίνουμε για μελέτη.
Φυσικά σας ενημερώνουμε ότι η υπόθεση γάμος είναι ένα εντελώς προσωπικό θέμα, που είναι απαραίτητη η μελέτη του προσωπικού ωροσκοπίου για να έχουμε καλύτερη εικόνα!
Για το λόγο αυτό αν δεν δεις το ζώδιο ή την ημερομηνία σου στην λίστα γάμου 2018, θυμήσου ότι μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες στον αστρολογικό σου χάρτη, που πραγματικά να δηλώνουν ότι τη νέα χρονιά θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις την σχέση σου και να δεθείς με τα δεσμά του γάμου!
Οι Γάμοι του 2018 Ταύροι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο έχουν πολλές πιθανότητες να παντρευτούν μέχρι το φθινόπωρο 2018.
Περισσότερες πιθανότητες έχουν όσοι έχουν γεννηθεί στις 5-13 Μαΐου και 7-15 Νοεμβρίου. Όσοι έχουν ωροσκόπο στον Ταύρο ή στον Σκορπιό στην 15-16ο και στην 19-21ο. Δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη Γάμους θα δούμε την περίοδο του Μαΐου και του Αυγούστου και από τους Ιχθύες και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 6-8 Μαρτίου και 5-7 Σεπτεμβρίου αλλά και για όσους έχουν ωροσκόπο Ιχθύ ή Παρθένο κοντά στην 14-17ο . Από τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους έχουμε γάμους σε όσους ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο . Οι γάμοι αυτοί, θα είναι περισσότερο για το κοινωνικό πρέπει, ή αποτέλεσμα μίας ήδη υπάρχουσας μόνιμης δέσμευσης. Ωστόσο θα δούμε και Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να κάνουν το μεγάλο βήμα, σαν αποτέλεσμα ενός μοιραίου πάθους που ζουν! Λέοντες και Υδροχόοι αν και δεν είναι οι πρώτοι στην λίστα γάμου, έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτή τη χρονιά να παντρευτούν όσοι έχουν γεννηθεί από τις 16-22 Αυγούστου και από τις 13-19 Φεβρουαρίου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο κοντά στην 24-29ο … Η απόφαση του γάμου μπορεί να είναι ξαφνική! Δίδυμοι και Τοξότες θα κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου, κυρίως από το Φθινόπωρο του 2018, θα είναι κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο ή έχουν τον ωροσκόπο τους στο 1ο δεκαήμερο!

Τα ζώδια το 2018 και οι σκέψεις τους για το γάμο.
Κριός:
Πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου και να νοικοκυρευτώ κάποια στιγμή! Τα χρόνια περνούν άσε που έχω τους πάντες να με εκνευρίζουν με το «πότε, θα παντρευτείς πέρασαν τα χρόνια »!
Ταύρος:
Με τον Δία στο Σκορπιό, αλίμονο να μην σταθεροποιήσω μία σχέση και γιατί όχι να παντρευτώ! Αυτή τη στιγμή περίμενα μία ζωή!
Δίδυμος:
Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι εγώ δεν σοβαρεύομαι! Άσε βρε , τώρα έφυγε ο Κρόνος από τον Τοξότη και κατευθείαν θέλειτε να φυλακιστώ πάλι;
Καρκίνος:
Και να ερωτευτώ θέλω και να παντρευτώ θέλω και να κάνω παιδιά θέλω όλα τα θέλω …
Λέων:
Άμα βρει το κουμπί μου και με πείσει να του/της δοθώ, τότε ναι θα τον παντρευτώ! Εξάλλου το ζώδιο μου το λέει : «Οι Λέοντες, θα νοικοκυρευτείτε»
Παρθένος:
Επιτέλους το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα! Το πιστεύω, το νιώθω , το προγραμματίζω!
Ζυγός:
Πολύ θα ήθελα αλλά σκούρα τα πράγματα … Μου κάνει «νερά» αλλά που θα πάει, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
Σκορπιός:
Θα σου βάλω την κουλούρα και θα πεις και ένα τραγούδι…. Αμ πως με τον Δία στο ζώδιο του και δεν θα καταφέρω να τυλίξω το πρόσωπο που θέλω!
Τοξότης:
Έχω μία ακόμα δικαιολογία για να λέω ότι δεν παντρεύομαι: Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω στενεύει τα οικονομικά μου ..
Αιγόκερως:
Με τον Κρόνο στο ζώδιο μου, θα πρέπει να δω τη ζωή και το μέλλον μου ακόμα πιο σοβαρά και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων! Ναι λοιπόν, δεν τον φοβάμαι τον γάμο …. θα τον κάνω!
Υδροχόος:
Κάπου διάβασα ότι είμαι το πρώτο ζώδιο στη λίστα για τους γάμους του 2018 …. Πόσο μέσα πέφτετε τελικά…. Αν δεν κάνω τώρα το μεγάλο βήμα δεν θα το κάνω ποτέ!
Ιχθύς:
Αλήθεια θα με παντρευτεί; Τι λέτε; Θα τον / την καταφέρω; Εγώ το θέλω πολύ πάντως και το 2018 είμαι μέσα στα ζώδια της χρονιάς!