Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31/1/2018.

Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31/1/2018.

28/01/2018 Κλείσιμο Από bbeautiful

Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα!

 

Στις 31/1/2018 θα έχουμε την σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα που σημαίνει την έντονη ενέργειά της στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στην τελευταία μέρα του Ιανουαρίου και είναι αυτή που θα φέρει στην επιφάνεια θέματα αυτοέκφρασης για την ανασύνταξη και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας μαζί με τα γεγονότα που θα ξεκαθαρίσουν το πεδίο για να ασχοληθούμε με αυτά που μας δίνουν χαρά και διάθεση δημιουργίας.

ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ είστε αυτοί που επηρεάζεστε πολύ άμεσα από αυτή την έκλειψη αλλά και την επόμενη της 15ης Φεβρουαρίου και από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και τις επόμενες θα κατανοήσετε ότι οι δικές σας αποφάσεις είναι αυτές που θα πρέπει να υπερασπιστείτε. Όμως προσοχή στα καινούργια ξεκινήματα,αφήστε τα καλύτερα γιά αργότερα.

Πως θα επηρεάσει η έκλειψη της σελήνης ολα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή και σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητα σου και τα παιδιά. Το διάστημα επιρροής της, είναι πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα μοιραίο πρόσωπο που θα το ερωτευτείς , ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, ίσως να προκύψει μια εγκυμοσύνη ή να σε απασχολήσει έντονα η σχέση σου με τα παιδιά σου. Παράλληλα, φαίνεται πως θα έχεις περισσότερη όρεξη για διασκέδαση, εκδηλώσεις και φλερτ. Ενδεχομένως αυτή την περίοδο ενδέχεται να εκφράσεις περισσότερο τα ταλέντα σου και έχεις την ανάγκη να ικανοποιήσεις στις προσωπικές σου επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα σε επηρεάσι σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Το διάστημα αυτό, θα σε απασχολήσει έντονα η σχέση σου με ένα μέλος της οικογένειάς σου και ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα δείξουν πως η ζωή σου θα αρχίσει να πίρνει νέα τροπή. Είναι αναμφισβήτητα μια σημαντική περίοδος της ζωής σου. Επίσης, ίσως να υπάρξουν αλλαγές στην οικογενειακή σου κατάσταση, ενώ παράλληλα το σπίτι και η ακίνητη περιουσία σου έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία, σε μια ανακαίνιση ή αλλαγή κατοικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία με τους γύρω σου, τις μετακινήσεις σου και τις σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Το διάστημα επιρροής της, φαίνεται πως αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Η «γέννηση» μια νέας ιδέας ή κάποια νέα που λαμβάνεις και αφορούν τον/την σύντροφό σου ή κοντινά σου πρόσωπα, φέρνουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να μάθεις καινούρια πράγματα, αλλά και να σκεφτείς διάφορα ζητήματα για τον εαυτό σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα φανερώνει πως θα εστιάσεις σε θέματα που αφορούν τα χρήματα και το υλικό κομμάτι της ζωής σου. Το διάστημα επιρροής της, εντείνεται η ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια, κάτι που ίσως σε οδηγήσει σε ενέργειες για να βελτιώσεις τα έσοδά σου. Επίσης, θα έχεις την επιθυμία να προβάλεις περισσότερο τις δεξιότητές σου και να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αποδείξεις την προσωπική σου αξία στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου. Είναι επίσης πιθανόν να πραγματοποιήσεις μια πολυτελή αγορά που ήθελες εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα επηρεάσει όλο το φάσμα της ζωής σου. Ένας γάμος, η απόκτηση απογόνων ή η αλλαγή της επαγγελματικής σου κατεύθυνσης είναι μερικά από τα σενάρια που θα προκύψουν στην ζωή σου το επόμενο διάστημα, διαμορφώνοντας μια νέα πορεία. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναλάβεις ένα νέο, δημιουργικό εγχείρημα ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στις φιλικές σου σχέσεις και είναι πιθανό να ξεδιαλύνεις κάποιες καταστάσεις. Γενικά, την εποχή αυτή διαμορφώνεις μια νέα κοσμοθεωρία, η οποία θα σε οδηγήσει και σε ανάλογες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το διαισθητικό σου κομμάτι και δημιουργεί ένα παρασκήνιο στη ζωή σου. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου, τα οποία καλείσαι να συνειδητοποιήσεις, προκειμένου να αλλάξουν μέσα σου κάποια πράγματα. Ίσως νιώσεις την επιθυμία να απομακρυνθείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον αυτή την περίοδο, ώστε να έρθεις πιο κοντά με τις δικές σου βαθύτερες επιθυμίες ή να προετοιμάσεις κάτι καινούριο για τη ζωή σου. Παράλληλα, ίσως να βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θέλεις να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες σου. Δώσε τον χρόνο που χρειάζεται για μία τέτοια εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον κοινωνικό σου περίγυρο και τους μελλοντικούς στόχους σου. Το διάστημα επιρροής της, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα ή ένα σύλλογο ή και να κλείσει ένας κύκλος που αφορά μια φιλική σου σχέση, καθώς αποφασίζεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στον τρόπο που σχετίζεσαι με  άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Επίσης, βάζεις νέους στόχους για το μέλλον σου και ίσως να εγκαταλείψεις κάποια εγχειρήματα που διαπιστώνεις ότι δε σου ταιριάζουν. Ακόμη, είναι πιθανό να δεχθείς μια σημαντική πρόταση για συνεργασία από ένα άτομο που κινείται στο φιλικό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον με εξαιρετικές προπτικές για βελτίωση των οικονομικών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, καθώς και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Το διάστημα επιρροής της, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σου πορεία, η δημόσια εικόνα σου καθώς και οι σχέσεις σου με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου. Επίσης, είναι πιθανό να αναλάβεις μια ηγετική θέση στην δουλειά σου ή ένα δημιουργικό εγχείρημα που θα σου χαρίσει την αναγνώριση που ζητάς. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου, όπως το να προχωρήσεις στην επισημοποίηση ενός δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τα ταξίδια, το εξωτερικό και τις σπουδές. Το διάστημα επιρροής της, φαίνεται πως θα κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, θα θέσεις νέους στόχους. Παράλληλα, φαίνεται πως διευρύνεις τους ορίζοντές σου και είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να ολοκληρώνεις μια περίοδο σπουδών, ξεκινώντας τα πρώτα βήματα στην καριέρα σου. Παράλληλα, ίσως πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για αναψυχή ή επαγγελματικούς λόγους, ενώ ίσως να κλείσει και μια νομική σου υπόθεση που σε απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις αλλά και τις στενές σου σχέσεις. Το διάστημα επιρροής της, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κάποια χρέη, ένα δάνειο, μια οικονομική συμφωνία ή μια κληρονομιά, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν κάποια χρήματα που σου οφείλονταν. Από την άλλη, θέματα συμβίωσης με τον/την σύντροφό σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση. Παράλληλα, φαίνεται πως επηρεάζεται η ψυχολογία σου από την έκλειψη αυτή και ίσως να αισθάνεσαι πως κλείνει ένας συναισθηματικός κύκλος και πως έχεις την ανάγκη για ενδοσκόπηση…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σου σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας πολύ σημαντικής περιόδου για τις σχέσεις σου. Το επόμενο διάστημα, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου, όμως εξίσου πιθανό είναι να διακόψεις από μια σχέση που δε σε ικανοποιεί πλέον. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στη ζωή του/της συντρόφου σου, μέσα από τις οποίες αναδιαμορφώνεται η σχέση σας. Από την άλλη, ίσως να λάβεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν το ξεκίνημα ή την παύση μιας συνεργασίας σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Οι αρμοδιότητές σου, το πρόγραμμα που ακολουθείς στη δουλειά σου, οι συναδελφικές σου σχέσεις και η έδρα της εργασίας σου παρουσιάζουν νέα δεδομένα και τροποποιήσεις το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια δεύτερη δουλειά ή να εντάσσεις δημιουργικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου. Το σώμα και η υγεία σου έρχονται, επίσης, σε πρώτη προτεραιότητα και είναι πιθανό να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, μέσα από άσκηση ή άλλες δραστηριότητες που θα σε γεμίσουν χαρά.