Τα μυστικά του μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα.

Τα μυστικά του μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα.

01/10/2017 Κλείσιμο Από bbeautiful

Από την Φανή Φουντούλη.

 

ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

*Μυστικά για επιτυχημένο μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα

Πέρα από την φροντίδα, την περιποίηση, τον καθαρισμό αλλά και τις μάσκες ομορφιάς για λιπαρό δέρμα που πρέπει να κάνεις στο πρόσωπο σου θα πρέπει να βάζεις και τις σωστές κρέμες οι οποίες θα σε βοηθήσουν ώστε να έχεις την σωστή βάση για το μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα. Φυσικά και για αυτή την περίπτωση δηλαδή των κρεμών που πρέπει να βάζεις στο λιπαρό σου δέρμα θα βρεις αντίστοιχο άρθρο στο ηλεκτρονικό μας περιοδικό το οποίο μπορείς να διαβάσεις. Στην συνέχεια θα πρέπει να μάθεις να κάνεις σωστά το μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα. Πάμε λοιπόν να δούμε τα πέντε μυστικά τα οποία εάν τα ακολουθήσεις θα δεις πραγματικά αποτελέσματα στην συνολική εικόνα του προσώπου σου μετά το μακιγιάζ.

*Ξεκίνα το μακιγιάζ σου με primer

Εάν η λέξη primer δεν ξέρεις τι σημαίνει και είναι η πρώτη φορά που την βλέπεις τότε μόλις βρήκες το σημαντικότερο λάθος που κάνεις και σαμποτάρεις εσύ η ίδια το αποτέλεσμα από το μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα. Το Primer είναι ένα μαγικό προϊόν μακιγιάζ το οποίο μπαίνει ως βάση στην επιδερμίδα του προσώπου σου και ρυθμίζει την λιπαρότητα στο λεπτό ενώ έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί το μακιγιάζ και να το κάνει να διαρκεί αρκετές ώρες.  Για την δική σου περίπτωση και επειδή η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή προτίμησε ένα primer που δεν γυαλίζει αλλά αφήνει ένα mat αποτέλεσμα και βάλτο πριν από το makeup σου. Το αποτέλεσμα θα σε κάνει να μείνεις άφωνη.

*Επέλεξε το σωστό makeup

Στο δικό σου λιπαρό δέρμα δεν είναι εύκολο να βρεις το σωστό makeup και αυτό είναι σίγουρα κάτι που ξέρεις από πρώτο χέρι. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του κατάλληλου makeup για λιπαρές επιδερμίδες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα παρόλα αυτά μπορείς να το επιτύχεις ακολουθώντας κάποιες απλές συμβουλές. Επέλεξε makeup το οποίο θα έχει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει αν είναι σε μορφή πούδρας η οποία δεν θα γυαλίζει. Επίσης μην βάζεις πολλές στρώσεις makeup γιατί αυτό θα βαρύνει την επιδερμίδα σου και θα κάνει το μακιγιάζ σου πιο λιπαρό από ότι είναι. Επέλεξε αρχικά μια κρέμα με χρωστική η οποία είναι κατάλληλη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες και στη συνέχεια βάλε μια στρώση πούδρας – makeup για ένα τέλειο ματ αποτελέσματα που θα διαρκέσει.

*Μην ξεχνάς την πούδρα σου

Η πούδρα θα πρέπει να είναι το προϊόν μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα το οποίο δεν θα πρέπει να αποχωρίζεσαι ποτέ. Θα πρέπει να την έχεις πάτα μαζί σου. Η πούδρα είναι αυτό το μαγικό προϊόν που θα διώξει την λιπαρότητα από το πρόσωπο σου στην στιγμή και κάθε φορά που νιώθεις ότι γυαλίζεις με ένα μόνο πέρασμα θα είσαι πάλι λαμπερή και φρέσκια. Μην ξεχνάς να βάζεις πούδρα ανα τακτά χρονικά διαστήματα στα σημεία του προσώπου σου που ξέρεις ότι γυαλίζουν.

 

*Επέλεξε προϊόντα μακράς διάρκειας

Ένα η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή θα πρέπει τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για να κάνεις το μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα να είναι προϊόντα τα οποία έχουν την ιδιότητα να διαρκούν πολύ. Τα προϊόντα μακράς διάρκειας λοιπόν είναι το κλειδί για να μείνεις τα μακιγιάζ σου στην θέση του για όλη την ημέρα. Φυσικά θα πρέπει να επιλέξεις τα προϊόντα αυτά να χαρίζουν ένα ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

*Το σωστό ρουζ

Εάν σου αρέσουν τα υγρά και γυαλιστερά ρουζ τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Για το τέλειο μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα επέλεξε ένα ρουζ σε ματ αποτέλεσμα και διακριτικό χρώμα.