Τα παιδικά ρούχα Chief κοντά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Τα παιδικά ρούχα Chief κοντά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

10/12/2016 0 Από bbeautiful


Τα ρούχα των παιδιών της χορωδίας είναι ευγενική χορηγία της ελληνικής εταιρείας παιδικών ενδυμάτων Chief, που από το 1983 σχεδιάζει και παράγει ρούχα για τους μικρούς μας φίλους.

Τα ρούχα Chief κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, βάσει αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας, και έρχονται να συντροφεύσουν την καθημερινότητα όλων των αγοριών και των κοριτσιών που θέλουν να ντύνονται με στυλ και να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση.

 

 

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι εδώ και στο πνέυμα των ημερών, η ελληνική εταιρία παιδικών ενδυμάτων Chief, πάντα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν στα παιδιά, στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου στη μεγάλη εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν της στην Αίγλη Ζαππείου τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

Με σχέδια εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ζητήματα άνεσης και ποιότητας, τα ρούχα Chief που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, αποτελούν την πιο value for money επιλογή για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις αγοριών και κοριτσιών που θέλουν να ξεχωρίζουν για το στιλ τους.

 

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα ρούχα Chief στα 16 καταστήματα λιανικής της εταιρίας, στα 2 συνεργαζόμενα Chief corners, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Chief στη διεύθυνση www.chief.gr, αλλά και σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.