ΤIPS που μπορείς να υιοθετήσεις από τον παππού σου.

ΤIPS που μπορείς να υιοθετήσεις από τον παππού σου.

12/09/2016 0 Από bbeautiful

men

Συμβουλές για να κλέψετε από το ύφος, το στυλ και τη φινέτσα του Grandfather σας, του παππού σας. Θα σας δώσει έναν αέρα φινέτσας και διαχρονικότητας, κάνοντας μια αναδρομή στο διαχρονικό στυλ μιας άλλης εποχής. Κοιτάξτε οποιαδήποτε κοκκώδη παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία , και θα καταλάβετε γιατί μιλάμε.

Για εκείνη τη χρυσή εποχή το στυλ των ανδρών , όπου τα πράγματα ήταν απλά, τα χρώματα ήταν ουδέτερα, και ο αέρας της πολυτέλειας και της σχολαστικότητας στο ντύσιμο ήταν σε άλλη διάσταση από την σημερινή.

Προσπαθούμε λοιπόν να σας δώσουμε συμβουλές προκειμένου  να ενσωματώσετε τα στοιχεία εκείνα στο στυλ σας ώστε στην καθημερινότητά σας, να αποπνέετε ένα άρωμα με τη χροιά της γοητείας μιας άλλης εποχής.

 

 Ο παππούς ήταν πειθαρχημένος. Ξυπνούσε  κάθε πρωί την αυγή, πετούσε δύο αυγά σε ένα τηγάνι με λίγο βουτυρωμένο τοστ, και στη συνέχεια φορούσε το πουκάμισό του με τον κολλαρισμένο γιακά και γυάλιζε τα παπούτσια του πριν πάει στη δουλειά του.

men1
 Για τον ίδιο, αυτά τα πράγματα ήταν τόσο απαραίτητο μέρος της καθημερινότητάς του, κάτι τόσο αναγκαίο όσο και η αναπνοή στη ζωή του. Κρατήστε τα ρούχα σας καθαρά και απαλλαγμένα από τσαλακώματα, και τα παπούτσια σας πεντακάθαρα. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Κρατήστε το στυλ σας απλό.

Προσπαθήστε να εγκαταλείψετε την περιττή λαμπρότητα που αναβοσβήνουν φωτάκια στο πέρασμά σας.men2

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι το μίνιμαλ σικάτο ντύσιμο είναι αυτό που δίνει μια ξεχωριστή δική του λάμψη. Ένα απλό ρολόι, μια ιδιαίτερη ζώνη ένα καθαρό καλό σιδερωμένο πουκάμισο χωρίς φανταχτερά κοσμήματα με καλό γυαλισμένα παπούτσια είναι ικανό τραβήξει τα βλέμματα.

Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να βάζουμε αξεσουάρ, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τα βασικά και τα κλασικά στοιχεία ώστε έτσι τίποτα δεν θα πάει στραβά.

men3
Δείτε τον κομμωτή σας χωρίς αναβολές κάθε δύο εβδομάδες.

Αυτό συμβαίνει γιατί βλέποντας τον κουρέα σας με συνέπεια νοιώθετε πως δεν είναι απλώς μια περιποίηση, άλλα πέρα της εξωτερικής εμφάνισης η όλη διαδικασία είναι άκρως θεραπευτική.

Είναι ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές που ο κάθε άντρας τις έχει ανάγκη, διότι είναι ένας χώρος που μπορεί να δει τους φίλους του να ανταλλάξει απόψεις, για την πολιτική, για το ποδόσφαιρο και να βγει από εκεί με φρέσκια και ανανεωμένη διάθεση.