Χρωματικές Προγνώσεις 2017

Χρωματικές Προγνώσεις 2017

04/12/2016 0 Από bbeautiful

Universal Color

World View

Βλέποντας τα πιο αληθινά χρώματα από τις υψηλότερες κορυφές …

Ζωηρές αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου και καμένου πορτοκαλί δημιουργούν αμέσως θορυβώδη συναισθήματα ευτυχίας και ενθουσιασμού. Σε αντίθεση με τα χρώματα των φωτεινών ηλιοβασιλεμάτων, είναι ποικίλες οι αποχρώσεις του μπλε-γκρι που φωτίζουν με απαλά αισθήματα ηρεμίας. Λαδί και καφέ προερχόμενα από τη γη και τη φύση σχετίζονται με την ευημερία, τη φιλοδοξία και την αρμονία. Ασαφής σκούρες αποχρώσεις του πορτοκαλί αγκαλιάζουν την αλλαγή- ένα χαρακτηριστικό που είναι απαραίτητο για έναν πάντα εξελισσόμενο κόσμο.

unnamed-67

Women’s Contemporary Color

unnamed-68

Cool Collective

Συνδυάζοντας μαγνητικά κίτρινα και βάθη που αναζητούν τα μπλε …

Μπαίνοντας άφοβα, το σκούρο καφέ συγκρούεται με το συνοδευόμενο μπλε. Τα φωτεινά κίτρινα εξασφαλίζουν ευδαιμονική ευθυμία και οι καμένες αποχρώσεις του πορτοκαλί προσθέτουν ρουστίκ γοητεία. Οι δε ψυχρές μπλε-γκρι αποχρώσεις δημιουργούν έννοιες της επικοινωνίας και του προβληματισμού. Σκιασμένα καφέ δεν υπάρχουν πλέον παριστάμενα, αλλά είναι η λαβή που κρατά τα δροσερά collectives κολλημένα σφιχτά μαζί.

 

Young Men’s Color

unnamed-69

Natural Charm

Ο θαυμασμός πραγματώνεται μέσα από την ειλικρίνεια των χρωμάτων …

Το ουδέτερο καφέ διατηρεί μια σταθερή πλατφόρμα. Όπου σκούρες αποχρώσεις είναι εκφραστές της αξιοπιστίας, πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καφέ αντιπροσωπεύουν τη γνησιότητα. Έξοχο ροζ γλυκαίνει ακόμα και την πιο σκοτεινή απόχρωση του καφέ με πινελιές που αφυπνίζουν αισθήματα αγάπης και οικειότητας, ενώ η καφέ γούνα πειράζει την περίεργη ψυχή. Επιθυμητά χαρακτηριστικά που είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσουν κάθε απελπιστικό ρομαντικό.

Kids Color

unnamed-70

Water Ways

Κάτω από το ποτάμι, όπου τα ζεστά χρώματα της γης ανθίζουν και τα δροσερά χρώματα ρέουν …

Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από την ένταση των σκοτεινών καταγάλανων νερών που πλέει αντίθετα των λευκά χρωματισμένων από μπλε πινελιές. Αποχρώσεις του καφέ δεσπόζουν πάνω από τις άκρες και δροσιστικά πράσινα καλύπτουν τη χλόη. Γοητευτικά κόκκινα και κολοκυθό-χρωματισμένα πορτοκαλί προσθέτουν λίγη μαγεία και κινούμενων σχεδίων. Υψωμένα μέσα από τον ουρανό, τα γκρι που ευδοκιμούν μαζί για ένα αξιοσημείωτη και μαγευτική θέα.